Uitnodiging: Meepraten over een snellere weg naar werk?

Vorig jaar ontvingen bijna 400.000 mensen een bijstandsuitkering. Tegelijk groeit het tekort aan personeel. Nu is de tijd om anders te kijken naar mensen, die nog ‘op de bank zitten’. Door meer te denken in mogelijkheden én door (wettelijke) blokkades weg te nemen. De alliantie doet hiervoor een aantal concrete aanbevelingen aan de politiek en regionale beleidsmakers.

Graag gaan we op 22 juni tijdens het Leerwerkfestival: Praktijkdag Onderwijs Arbeidsmarkt van de Programmaraad hierover in gesprek met andere arbeidsmarktexperts. Ook hoort u dan meer over het succesvolle concept Wijkleerbedrijf van Calibris Advies. Sinds 2020 levert deze sociale onderneming in Den Haag de Leerlijn Zorg en een werkfitprogramma voor de zorg. De betrokkenen lichten tijdens deze interactieve sessie de samenwerking toe en delen graag met u hun ervaringen en lessen.

Wanneer? Maandag 22 juni (tijdstip nog niet bekend)
Waar? Nieuwe Buitensociëteit in Zwolle

Bent u er ook bij?

De inschrijving gaat via de Programmaraad. Voorinschrijven is al mogelijk.

Graag tot 22 juni!

Kunt u niet aanwezig zijn op 22 juni, maar wilt u wel met ons in gesprek over hoe we de weg naar werk eenvoudiger kunnen organiseren? Dan kunt u ons mailen.